top of page
woman-relaxing-bath-with-bubbles-3.jpg

Over ons

 

Soap & Gifts is een nieuw bedrijf, gestart eind 2015, gevestigd in Lommel in de prachtige Belgische kempen.

Onze passie is zeep en nog eens zeep. Door met zorg en liefde met deze producten om te gaan creëren we  mooie concepten. Door middel van andere vormen en geuren en door het gebruik van andere verpakkingen zorgen we ervoor dat ieder Soap & Gifts product uniek is. Onze producten zijn van een zeer hoge kwaliteit, met zorg en aandacht in Europa geproduceerd. Elke geur en elke toevoeging is speciaal gemaakt met de gedachte aan de eind gebruiker. Het gebruik van onze producten geeft u een gevoel van luxe en verzorging. Alle producten zijn natuurlijk van oorsprong en niet getest op dieren. 

 

Naast verkoop via de webshop bieden wij de mogelijkheid van een bezoek van een van onze vertegenwoordigers bij u op locatie. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij kunnen tevens onder uw eigen branding producten ontwikkelen. hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

In onze webshop bieden wij vaste verkoopdisplays aan om de gekochte verpakkingen te kunnen aanbieden in uw winkel op een manier die voor u het beste past. Aanvullen van de vaste verkoopdisplays kan heel eenvoudig door bestellingen te plaatsen in onze webshop of door een bezoek van onze vertegenwoordiger. U kunt onze concepten perfect integreren in uw eigen interieur, daarnaast hebben we voor ieder concept een eigen display, kijk in de webshop naar de mogelijkheden.

bottom of page